Brigate d.o.o. izvodi radove na poslovnoj kuli u okviru stambeno- poslovnog kompleksa Central Garden

Kompanija Brigate d.o.o. potpisala je ugovor 18. januara sa kompanijom Ex Ing b&p d.o.o. za izgradnju poslovne kule u okviru projekta Central Garden u Dalmatinskoj ulici u Beogradu čiji su investitori dve vodeće izraelske kompanije - “AFI Europe” i “Shikun & Binui Group”. Poslovna kula se sastoji od 16 nadzemnih etaža ukupne površine od 16,982 metara kvadratnih čija je ugovorena vrednost preko 1.3 miliona € dok je završetak radova planiran za sedam meseci. Uskoro se očekuje i potpisivanje ugovora i za poslednji objekat na ovom kompleksu - stambeni objekat L10, čime se završava izgradnja ovog kondiminijuma.

ZAVRŠENA III FAZA VOŽDOVIH KAPIJA

U okviru treće faze izgradnje stambenog-poslovnog kompleksa Voždove kapije, izgradjeno je 150 stanova različitih struktura koji se nalaze u tri stambena objekta. Ovaj mali grad koji raste na Voždovcu po završetku svih šest planiranih faza izgradnje imaće ukupno 700 stambenih jedinica. Iza projekta Voždove kapije, ukupne vrednosti 170 mil EUR, stoji renomirani izraelski investitor Shikun & Binui Group, vodeća kompanija u izgradnji najsavremenijih stambenih i poslovnih kompleksa širom sveta.

ZAVRŠENA I FAZA IZGRADNJA WELLPORT-A

Sezona odmora je već pri kraju, a kompanija Brigate je celo leto vredno gradila luku dobrog života – Wellport i izgradila 95 stambenih jedinica u okviru ovog kompleksa i ugovorila izgradnju II faze. Wellport je investicija vredna 130 miliona evra, a tržištu će ponuditi 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica – od studija do petosobnih stanova koji će se graditi u četiri faze. Ukupna bruto površina kompleksa iznosi 50.000 m2.

IZGRADNJA STAMBENO- POSLOVNOG OBJEKTA U ULICI 22. OKTOBRA, U ZEMUNU

Kompanija Brigate potpisala je ugovor sa firmom AGZ Real Estate d.o.o. iz Beograda o izvođenju AB radova od kote -8.10 do kote krova stambeno- poslovnog objekta u ulici 22. oktobra, u Zemunu čija će bruto površina biti 13.500 m2.

Građevinska kompanija Brigate započela je radove na stambeno - poslovnom objektu Sakura Park

Građevinska kompanija Brigate d.o.o. potpisala je ugovor o izvođenju radova na stambeno – poslovnom kompleksu "Sakura Park" sa inostranim investitorom Goldberg Real Estate. Kompleks čija će ukupna površina biti 43.000 m2 i koji će sastojati od tri podzemne etaže, prizemlja i deset spratova, biće smešten na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu koja ubrzano postaje poslovni centar Beograda u celini, u bloku 58.

Stambeno poslovni objekat u Bloku 43

Gradjevinska kompanija Brigate otpočela je radove na stambeno poslovnom objekatu u Bloku 43 na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovica bb, čija je ukupna površina 16.500m2. Objekat će se sastojati od dve podzemne etaže, prizemlja i 9 spratova.. Generalni izvodjač ovog projekta je Penta GE.CO Construction.

Građevinska kompanija Brigate započela je radove na Kuli Beograd

Kula Beograd, koja je deo projekta “Beograd na vodi”, imaće 40 spratova i biće najviša zgrada u Srbiji sa visinom od 168 metara. Kompanija Brigate je za sada ugovorila radove do kote nula za dva nivoa podzemne garaže. Kula Beograd kao najviša i najbitnija zgrada Belgrade Waterfront- a sa fenomenalnim vidikovcem biće dom St. Regis hotela i luksuznih stanova.

SAVADA 3

Novi stambeno-poslovni kompleks na Tošinom bunaru

Sava i Ada čine ključne reči od kojih je nastalo ime Savada, nazivi stambeno-poslovnih kvartova na Novom Beogradu. U aprilu 2019. godine očekuje se početak radova novog stambeno-poslovnog kompleksa SAVADA 3 na Tošinom Bunaru, investitora NEIMAR V. Stambeno-poslovni kompleks sačinjen je od tri blokovske postavke slobodnostojećih zgrada, ukupne površine od 27.200 m2. Stanovanje u kompleksu organizovano je u više od 550 stambenih jedinica različitih struktura i orijentacija, dok je parkiranje rešeno u okviru kompleksa, i to kroz dva nivoa podzemnih garaža čija će površina biti 18.300 m2.

EXING HOME 65

EXING HOME 65 je još jedan objekat čija je izgradnja poverena našoj kompaniji. Objekat se nalazi se u bloku 65, u neposrednoj blizini poslovnog centra Airport City i stambenih naselja Wellport i West 65. EXING HOME 65 je formiran kao poluzatvoren blok ćiliričnog slova P ukupne površine 26 000 m2. Podeljen je na dve stambene celine – lamelu 1 i lamelu 2 sa podzemnom garažom na dva nivoa. Završetak gradnje predviđen je za kraj 2019. godine.

POČETAK RADOVA NA III FAZI VOŽDOVIH KAPIJA

Nakon 106 izgrađenih stambenih jedinica, uspešno je završena II faza izgradnje prvog kondominijuma na Voždovcu, „Voždove kapije“. Uveliko se priprema treća faza izgradnje sa još 180 stanova. Novi stambeno-poslovni kompleks „Voždove kapije” vredan je 170 miliona evra i jedan je od najvećih stambenih poduhvata u gradu, sa ukupno 700 stambenih jedinica čija je izgradnja planirana u šest faza.

BRIGATE GMBH ZAVRŠIO RADOVE NA TRŽNOM CENTRU U AUGSBURGU

Firma Brigate GmbH, koja je zadužena za prisustvo naše kompanije na nemačkom tržištu, završila je radove u roku na tržnom centru u gradu Augsburg koji se nalazi u neposrednoj blizini Minhena. Najavljen je nastavak saradnje na sledećoj fazi ovog objekta sa istim investitorom "Dechant hoche- und ingenierbau", kao i saradnja u okviru izgradnje jednog dela BMW fabrike.

Na mestu stare američke ambasade u Beogradu započeta je izgradnja kompleksa Kneza Miloša Residence

Na parceli površine 5.686 metara kvadratnih koja je oivičena ulicama Kneza Miloša, Vojvode Milenka i Sarajevskom nalaziće se stambeno-poslovni kompleks bruto površine od oko 45 000 m2 na čijoj izgradnji učestvuje kompanija Brigate za izvođenje AB radova. Kompleks će činiti ukupno sedam objekata. Kneza Miloša Residence će imati 226 stanova, raspona 30 do 180 m2, 400 parking mesta i oko 5.000 m2 poslovnog prostora.

WELLPORT - Prvi kondominijum na Novom Beogradu

Izraelska kompanija "Shikun&Binui Group" gradi stambeni kompleks "Wellport" na Novom Beogradu u kome učestvuje i kompanija Brigate. Ova investicija vredna je 130 miliona evra, a tržištu će biti ponuđeno 500 najsavremenije opremljenih stambenih jedinica - od studija do petosobnih stanova koji će biti građeni u četiri faze.

Ušće Kula 2

Kompanija Brigate učestvuje u razvoju projekta poslovnog objekta UŠĆE Tower 2 klase A+, sa 28.000 kvadrata bruto prostora, od čega će oko 22.000 m2 predstavljati kancelarijski prostor za izdavanje i dva nivoa podzemne garaže sa 750 parking mesta. Sa svojih 103.9 metara i 22 sprata, UŠĆE Kula II će biti iste visine kao i postojeća kula bliznakinja (PC Ušće). Investicija je vredna skoro 65.000.000 evra.

Kopernikus Panorama

Kopernikus Panorama je stambeno poslovni objekat na uglu ulica Gospodara Vučića i Ravaničke u Beogradu. Sastoji se od tri lamele A,B,C čija se spratnost sastoji od prizemlja, pet spratova i potkrovlja, kao i podzemnom garažom na dva nivoa. Bruto površina ovog objekta je 13.700m2 a naručilac radova je WD CONCORD WEST.

Nova saradnja sa dugogodišnjim investitorom - kompanijom "Neimar V"

Kompanija Brigate d.o.o. potpisala je ugovor za izvodjenje AB (armirano-betonskih) radova na konstrukciji objekta u Gramšijevoj ulici na Novom Beogradu sa dugogodišnjim investitorom - "Neimar V" kompanijom. Izgradnja objekta počinje u martu dok je završetak radova na konstrukciji planiran za šest meseci.

Brigate i austrijska firma LSG grade novo naselje na Dedinju

Nakon uspešne saradnje sa austrijskom firmom LSG na objektima Stari Milin i hotela Radisson Blue, Brigate d.o.o potpisala je novi ugovor sa ovom kompanijom u vrednosti od milion i po evra za izvođenje građevinskih radova na izgradnji novog naselja "Ultimate Dedinje Apartments" na Dedinju. "Ultimate Dedinje Apartments" će se nalaziti u mirnom delu Beograda i sastojaće se od 6 stambenih jedinica ukupne površine od 10,100 kvadratnih metara čiji je završetak radova ugovoren za 6 meseci.

Brigate GmbH nastavlja uspešno poslovanje u Nemačkoj

I dok po planu teku radovi na izgradnji tržnog centra u Augsburgu, Brigate GmbH je potpisao ugovor sa još jednom nemačkom građevinskom kompanijom. U pitanju je kompanija “M. Haseitl Baugesellshaft mbH & Co. Betriebs KG” i ugovor o izgradnji 126 stanova sa podzemnom garažom u Germeringu, zapadnom delu Minhena.

Brigate GmbH započeo radove na tržnom centru u nemačkom gradu Augsburg

Firma Brigate GmbH, koja je zadužena za prisustvo naše kompanije na nemačkom tržištu, potpisala je ugovor sa nemačkom kompanijom "Dechant hoche- und ingenierbau" za izvođenje grubih radova na tržnom centru u gradu Augsburg koji se nalazi u neposrednoj blizini Minhena. Radovi su počeli 1. februara i trajaće 7 meseci.

Uspešno završeni radovi na II fazi kompleksa SunnyVille

Kompanija Brigate d.o.o. u roku je završila radove na II fazi konstrukcija poslovno- stambenog kompleksa SunnyVille koji se nalazi u Višnjičkoj Banji

U roku završeni radovi na objektu supermarketa LIDL

U saradnji sa stalnim partnerom firmom Energo group, kompanija Brigate d.o.o. uspešno je i u roku završila radove na objektu trgovinskog lanca “Lidl” koji se nalazi na Čukaričkoj padini.

Brigate d.o.o. učestvuje u izgradnji najvećeg tržnog centra u Srbiji “Belgrade Waterfront Galerija”

Zajedno sa firmom “Gradina d.o.o.” iz Zemuna kompanija “Brigate” će učestvovati u izgradnji najvećeg tržnog centra u Srbiji i regionu- “Belgrade Waterfront Galerija” koji je jedna od centralnih tačaka projekta Beograd na vodi i koji će se prostirati na ukupnoj površini od 300.000 m2.

Uspešno izvođenje radova u okviru druge faze na kompleksu “Voždove kapije”

Nastavak prošle godine započetog projekta, uspešno se nastavio i ove godine. Naš pouzdani investitor “Shikun & Binui Group” je svoj poverenje ponovo dao kompaniji Ex ing B&P kao generalnom izvođaču i našoj kompaniji kao izvođaču grubih građevinskih radova. Ovih dana II faza izgradnje prvog kondiminijuma na Voždovcu - “Voždove kapije” izašla je na kotu trećeg sprata što je mesec dana ispred roka, čiji je kraj grubih građevinskih radova planiran za1.maj 2018.

Izgradnja Vile u Užičkoj 20

06.02.2018. kompanija Brigate d.o.o. je potpisala ugovor sa firmom W.D. Concord West d.o.o. iz Beograda o izvođenju AB radova na Vili u Užičkoj 20. Iako ne velike površine, ovaj objekat je specifične arhitekture i predstavlja poseban izazov za nas.

Završeni radovi na stambeno poslovnom objektu kod Hrama Svetog Save

U Beogradu, u ulici Mome Kapora 42, kompanija Brigate d.o.o. u roku je završila sa radovima na stambeno poslovnom objektu kod Hrama Svetog Save koji se prostire na 9834 kvadratnih metara.

Početak radova na izgradnji objekta supermarketa „Lidl” u Beogradu

Kompanija Brigate d.o.o. je, nakon potisivanja ugovora za Energogroup, 1. avgusta 2017. godine započela radove na izgradnji prvog maloprodajnog objekta supermarketa „Lidl” u Beogradu.

Početak radova na II fazi VOŽDOVIH KAPIJA

Nakon uspešno završene I faze, kompanija „Brigate“ d.o.o. je 15.septembra ove godine počela sa radovima na izgradnji II faze naselja „Voždove kapije“ na Voždovcu. U ovoj fazi predviđena je izgradnja poslovno-stambenih objekata ukupne površine 10.000 m².

Početak radova na II fazi objekta Sunnyville

25. avgusta ove godine kompanija Brigate d.o.o. započela je radove na drugoj etapi u sklopu objekta Sunnyville u Višnjičkoj banji.

Brigate d.o.o. uspešno izvodi radove na kompleksu Central Garden

Na stabmeno-poslovnom kompleksu CENTRAL GARDEN uspešno su završeni radovi na garaži i objektima 5,7 i 9. Početak radova na kuli 8 i objektu 12 očekuju se uskoro.
Ovaj unikatni stambeno-poslovni kompleks, koji pre rokova ulazi u svoje završne faze, prostiraće se na 100.000 kvadrata, sa 500 stambenih jedinica, poslovnom kulom od 16.000 kvadrata, maloprodajnim prostorom sa brojnim uslužnim sadržajima i najvećim privatnim parkom u Beogradu na čak 2.600 kvadrata.

Brigate d.o.o. otvorio svoje predstavništvo u Nemačkoj

Sa ciljem proširenja poslovanja na nemačko tržište, kompanija BRIGATE d.o.o. osnovala je svoje predstavništvo (branch office) u Minhenu pod nazivom Brigate GmbH koje je zvanično otvoreno u avgustu 2017. godine.

Copyright © 2017 BRIGATE d.o.o.

Copyright © 2017 BRIGATE d.o.o.